Foto's van klanten

Foto's van klanten

Heb je een artikel bij ons gekocht en daar een mooie bestemming voor gevonden bij je thuis of in je winkel? We zouden het erg leuk vinden om daar een foto van te ontvangen! Je mag de foto sturen naar klantenservice@dekofferzolder.nl. We plaatsen hem dan op deze pagina!
        

Soms krijgen onze koffers wel een hele bijzondere plaats! Deze koffers hebben we afgeleverd bij het ss Rotterdam, het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Tijdens de rondleiding op dit prachtige schip konden we genieten van de sfeer van toen. De koffers komen er dus helemaal tot hun recht!       

Is het geen plaatje, deze prachtige Volkswagen Kever? En de oude koffer op het dak maakt het natuurlijk helemaal af!

Bij Alternote verkopen ze heel veel prachtige post- en wenskaarten. En wat is er nu leuker om de kaart direct te kunnen schrijven? Dat kan in hun winkel in Deventer aan de oude lessenaar die hier een prachtige plek heeft gekregen! Vaak horen ze oudere mensen vertellen dat ze vroeger op school ook aan zo'n tafeltje hebben gezeten. Praktisch en leerzaam dus!

Deze vintage metalen kist heeft Bart niet ergens in huis neergezet, maar in de laadruimte van deze prachtige oude pick-up truck. Een fantastische combinatie zo!
        

Deze oude nachtkastjes zijn door Jeroen nog iets witter gemaakt en passen nu qua stijl en kleur perfect bij het bed!Niet alleen de drie kleinere koffers, maar ook deze grote oude hutkoffer staat prachtig bovenop de kast van Adriaan! Ze worden gebruikt als extra opbergruimte.      
Superleuk om te zien hoe een oude speculaasmachine een tweede leven krijgt! Gerald heeft de machine helemaal schoongemaakt en opgeknapt en de eerst koekjes rollen weer van de band!Eén van onze trapauto's is naar Tsjechië 'verhuisd' en krijgt daar een mooie plaats in een nieuw op te richten museum.      

Koos heeft de koffers omgetoverd tot een erg leuk en bijzonder schoenenkastje! 
Diana stuurde deze foto na de verbouwing in haar huis. De oude werkbank is omgetoverd tot een prachtig en uniek badkamermeubel! 
Deze drie koffers staan prachtig op de witte kast van Esther! Een mooie set zo samen!Een oude hutkoffer die bij ons gekocht is, wordt op de site www.schapenvel.nl (een webshop voor schapenvachten) als decoratie gebruikt...Het oude Franse tafelmodel flessenrek staat nu bij Petra thuis.Een koffer vol spullen, gefotografeerd door Lisette Aarnink.Nog een foto van Lisette Aarnink!De kapstok hangt nu thuis bij Mark en Chantal.Monique heeft de Franse spiegel met strik bij haar thuis aan de muur gehangen.